מתכון
מנת השף - קפה נאפולי

סוכריות פסטה במילוי בטטה וגבינת עיזים

kkk
רמה
קלה
<

מצרכים:

500 גרם קמח 00 לפסטה
5
ביצים
1
כפית מלח
3
בטטות בינוניות קלופות וחתוכות לקוביות
2
כפות סוכר חום
1
כפית מלח גס
3
כפות שמן זית
3
גבעולי טימין
200 גרם גבינת עיזים רכה
ביצה ומברשת להברשה
100 גרם חמאה
כף פרמז'ן מגורד
6
עלי מרווה
מלח ופלפל לפי הטעם
שקדים פרוסים קלויים, להגשה

הוראות הכנה:

1.
הבצק: לשים את המרכיבים היטב ידנית או במיקסר עם וו לישה. עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה.
2.
מכינים את המילוי: מתבלים את קוביות הבטטה בשמן זית, סוכר, מלח וטימין. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות או עד לריכוך מוחלט. מקררים מעט וטוחנים במעבד מזון עם גבינת העיזים. מעבירים לשק זילוף.
3.
במכונת פסטה מרדדים את הבצק ליריעה גדולה ודקה. חותכים למלבנים בגודל של כ-10* 5 ס"מ ומברישים בביצה להדבקה.
4.
מזלפים פס מהמילוי בחלק הרחב של כל מלבן, מגלגלים את הבצק ומהדקים את הקצוות כמו עטיפה של סוכריה.
5.
בסיר גדול מרתיחים מים מומלחים ומבשלים את סוכריות הפסטה כ-4 דקות.
6.
במקביל מכינים את הרוטב: ממסים את החמאה, הפרמז'ן ועלי המרווה עם מעט ממי בישול הפסטה במחבת רחבה.
7.
מעבירים את הפסטה המוכנה למחבת, מקפיצים מעט, טועמים ומתקנים תיבול עם מלח ופלפל. ומסדרים בצלחת הגשה. ניתן לקשט במעט שקדים פרוסים.

מתכונים נוספים

מצאנו את הדג הכי טוב לפיש אנד צ’יפס

קרא עוד על מצאנו את הדג הכי טוב לפיש אנד צ’יפס

למרכז השולחן: טבחה בלסלק כמו של אמא

קרא עוד על למרכז השולחן: טבחה בלסלק כמו של אמא

מרק דלעת וקוקוס תאילנדי

קרא עוד על מרק דלעת וקוקוס תאילנדי