מתכון
שף חן מאיר "זה סושי"

טרטר דגים ויוזו

kkk
סועדים
6
רמה
קלה
<

מצרכים:

צרור עלי רוקט או ארוגולה - השוקה
250 גרם פילה סלמון
100 גרם פילה טונה אדומה טריה – FISHOP 2
אבוקדו גדול ובשל
2 כפות גרגרי רימון
1 כף שומשום שחור קלוי
2/1 פלפל חריף אדום טרי
3 כפות מיץ יוזו – מזרח מערב
1 כף שמן שומשום
1 כפית שטוחה מלח ים אטלנטי

הוראות הכנה:

1.
קולפים את האבוקדו וחותכים לקוביות בגודל 1 ס"מ. מטפטפים מיד מעט מיץ לימון, בכדי למנוע מהאבוקדו להשחיר. חותכים את הדגים לקוביות בגודל 1 ס"מ. שוטפים היטב רוקט ומייבשים. פורסים את פלפלון הצ'ילי לטבעות דקיקות בקערת הגשה מפזרים עלי רוקט. מפזרים מעליהם קוביות אבוקדו, סלמון וטונה.
2.
מפזרים גרגרי רימון, שומשום קלוי וטבעות צ'ילי. מערבבים היטב יוזו ושמן שומשום ומטפטפים על הסלט. בוזקים מלח ים ומגישים מיד.

מתכונים נוספים

ריזוטו עגבניות

בלי ציר: ריזוטו עגבניות

קרא עוד על בלי ציר: ריזוטו עגבניות

סלט גזר “כמה פשוט ככה טוב”

קרא עוד על סלט גזר “כמה פשוט ככה טוב”

סוכריות פסטה במילוי בטטה וגבינת עיזים

קרא עוד על סוכריות פסטה במילוי בטטה וגבינת עיזים